Tämän hetken kuulumisia

Tämän hetken kuulumisia

Tällä hetkellä työskentelen pääasiassa Naantalin Voimistelijoissa seurakoordinaattorina. Noin neljä päivää viikosta kuluu NVO:n toimintaa kehittäen ja yhtenä päivänä viikossa ohjaan joogaa Oasis Pilates & Yoga -studiolla sekä vastaanotan asiakkaita Hemmotteluhuone Sinulle -hoitolassa. Hoitoaikoja on tarjolla pääasiassa keskiviikkoisin, muut ajat ovat mahdollisia sopimuksen mukaan.

Hoitolassa kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan. Pyydämme peruuttamaan varauksesi pienemmästäkin oireesta, myös lyhyellä varoitusajalla. Hoitola on rauhoitettu aina yhdelle asiakkaalle kerrallaan (lapset luonnollisesti vanhemman kanssa). Avaan hoitolan oven 5min ennen aikasi alkua. Sallitaan kaikille rauhallinen saapuminen ja poistuminen hoitolasta <3 Ajanvaraus sähköpostitse erna@ernakasterinne.fi.

Lisää tietoa hoitolasta ja Sannan hoidoista löydät http://www.hemmotteluhuonesinulle.fi

Ainokainen joogan viikkotuntini on keskiviikkoisin klo 9.30-10.45 Oasis Pilates & Yoga -studiolla. Jo kai oli minunkin aika siirtyä nykyaikaan ja tunnille on mahdollista osallistua myös online. Joku on joskus harmitellut etäisyyttä välillämme, nyt sitä ei enää ole! Joogamatto tai vastaava alusta levitykseen omaan olkkariin, tyynyjä ja huopaa käden ulottuville ja nähdään! <3

Katsasta lisätiedot https://oasisturku.fi/